1. Home
  2. Informatie
  3. Kalenderservice

Hallmark kalenderservice

Wie verras jij allemaal het komende jaar? Vanaf nu vergeet je nooit meer een verjaardag want attent zijn kun je plannen.

Voor 22:00 besteld = morgen bezorgd 9,5 klanttevredenheid Meer dan 10.000 kaarten & 220 cadeaus
banner account korting

Hallmark kalenderservice

Elke verjaardag is natuurlijk pas echt compleet met een kaart van jou! Er is niets leuker dan de jarige jet of job te verrassen met échte post op de deurmat. Vergeet jij ook wel eens een verjaardag? Het overkomt ons allemaal. De Hallmark kalenderservice geeft jou voortaan op tijd een seintje en bovendien krijg je dan van ons altijd de postzegel cadeau! Hieronder lees je precies hoe alles werkt in je account.

Toevoegen van je verjaardagen

Stap 2.
Klik in het uitklap menu op ‘Kalender’ en daarna op de oranje button ‘Nieuw moment’ om jouw verjaardagen te kunnen toevoegen. Je maakt daarna de keuze of je een moment wil toevoegen voor een bestaand of nieuw contact.

Stap 3.
Al adressen in je account? Klik dan op ‘Bestaand contact’ en selecteer het juiste contact. Klik daarna op de blauwe link ‘Voeg een moment toe’. Je kunt daarna de contactgegevens bijwerken en een geboortedatum invullen door op de blauwe link ‘voeg een nieuw moment toe te klikken.

Stap 4.
Nog geen adressen in je account of wil je meer contacten toevoegen? Voeg al je contacten + verjaardagdata één voor één toe door op ‘nieuw contact’ te klikken en alle gegevens in te vullen.

Stap 5.
Hoera! Je krijgt vanaf dat moment automatisch één week voor een verjaardag een herinneringsmail met een cadeautje van ons ;) Dankzij jou begint elke verjaardag nu met een feestje in de brievenbus! *


* De kalenderservice wordt binnen acht dagen geactiveerd. Dat betekent dus dat op moment van activeren je mails ontvangt van verjaardagen die over acht dagen of later plaats vinden. In de herinneringsmail ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. een postzegel, de kortingscode vind je ook automatisch terug in je account bij je kortingscodes.