Blije wolkjes

Wij zijn helemaal in de wolken van deze nieuwe collectie genaamd Blije wolkjes.

1+1
Alleen vandaag!

Vandaag zijn alle wenskaarten 1+1 gratis!

/voorwaarden
 
22u.

Ma-vrij voor 22.00 besteld = morgen bezorgd

9.3

klanten geven ons een gemiddeld 9.3

9.3

klanten geven ons een gemiddeld 9.3

Kaarten per pagina:

Kaarten om blij van te worden!

De Blije wolkjes en zijn vrienden ster, hart, kers en donut toveren samen in paar seconden een glimlach op je mond. Wil je wonderlijke effecten creëren door iemand simpelweg blij te maken met een kaartje? De Blije wolkjes helpen jou daar gegarandeerd bij. In deze collectie vind je namelijk de snoezigste kaarten met schattige gezichtjes voor al je vrienden, familie en collega’s. De wenskaarten zijn niet alleen heel leuk om iemand te feliciteren, maar ook om iemand op te vrolijken of een steuntje in de rug te geven. En zeg nou zelf… dat kan iedereen wel eens gebruiken. Aan wie denk jij vandaag?

Deel je glimlach met een kaart

Het zijn vaak de kleinste dingen die het leven net iets mooier maker. Een glimlach werkt bijvoorbeeld vaak aanstekelijk. Dit zijn de wenskaarten bij uitstek om te laten zien dat je iemand met een glimlach heel gelukkig kan maken. En om jou ook blij te maken bestel je ze snel en gemakkelijk online. Een kaart uitkiezen en laten verzenden is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies je lievelingskaart uit en volg gemakkelijk onze vier stappen. En wil je dat iemand een gat in de lucht springt? Voeg er dan een cadeautje aan toe. Je kaart en eventueel cadeau voor 21.00 uur besteld? Dan is jouw glimlach morgen al bij de ontvanger. Jij blij, zij blij!

Zorg voor een big smile

Wij bestaan al meer dan 100 jaar en weten als geen ander hoe blij ontvangers zijn met de ontvangen kaarten. Wil jij iemand een extra grote big smile bezorgen met jouw kaart? Kies dan jouw lievelingskaart en ga voor een XL formaat. Bij het zien van de grote enveloppe op de deurmat is het meteen feest! Wil je iemand blij maken met een kaart uit een andere collectie? Bekijk dan ook eens onze collectie Anne Sara of Milli Mello.