Shoebox

Humor is verbindend en het beste medicijn.

1+1
Alleen vandaag!

Vandaag zijn alle wenskaarten 1+1 gratis!

/voorwaarden
 
22u.

Ma-vrij voor 22.00 besteld = morgen bezorgd

9.3

klanten geven ons een gemiddeld 9.3

9.3

klanten geven ons een gemiddeld 9.3


Kaarten per pagina:

Wenskaarten met humor

De Shoebox-collectie van Hallmark bestaat uit grappige kaarten die je laten lachen tijdens het uitzoeken van de leukste kaart. Dankzij grappige foto’s, cartoons, getekende afbeeldingen en quotes zijn de wenskaarten een feestje om te versturen en te ontvangen. Deze wenskaarten zijn Engelstalig en dus ook super leuk om naar familie en vrienden in het buitenland te sturen. Ben je op zoek naar een originele wenskaart? Dan zal deze collectie kaarten zeker in de smaak vallen. Natuurlijk heeft Hallmark ook andere collecties wenskaarten voor ieder belangrijk moment. Neem eens een kijkje!

Stuur een grapje per post

Laat je dierbare lachen bij het openen van de post met een originele Hallmark Shoebox-wenskaart. Deze Engelstalige kaarten zijn een echte verrassing in de brievenbus en vallen op dankzij de vrolijke kleuren. De leuke quotes en grappige plaatjes vrolijken iedereen op. Met deze humor kaarten maak je ieder belangrijke momenten nog leuker of stuur je zomaar een grapje per post om je dierbare echt te verrassen. Wil je echt groots uitpakken? Dan kan je ook een leuk cadeau toevoegen aan je kaart. Kies bijvoorbeeld voor een ballon en jouw grappige wenskaart vliegt de ontvanger tegemoet.

Kies en bestel je kaart gemakkelijk online

Bij Hallmark is het heel gemakkelijk om online je eigen Shoebox-wenskaart te maken. Voeg een persoonlijke tekst toe, versier eventueel de voorkant en binnenkant van je kaart met leuke decoraties en jouw originele groet is klaar. Zo gemakkelijk is online je eigen wenskaart maken. Wenskaarten die voor 21.00 uur besteld zijn worden bovendien de volgende dag al bezorgd. Kies voor gemak en maak je kaart online bij Hallmark. Vind je in de Shoebox-collectie toch niet de juiste kaart? Dan heeft Hallmark ook andere collecties waaronder grappige Boomerang kaarten.