* i exclusief postzegel test

Hoe meer kaarten, hoe meer korting!

Wanneer je meer kaarten bestelt, betaal je minder per kaart. De volgende prijzen worden gehanteerd:

Per kaart
1 - 9 kaarten 2,70
10 - 29 kaarten 1,95
30 - 999 kaarten 1,85
999 kaarten Neem contact op

Meerdere kaarten naar jezelf sturen? Dat kan in de volgende stappen.

 • Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!
 • Klanttevredenheid: 9.2
 • Login & spaar voor een gratis kaart

Boomerang

Humor van de bovenste plank met de kaarten van Boomerang. Houdoe en bedankt!

Stap-voor-stap

 1. Kies een kaart
 2. Kies een formaat in de volgende stap. Bijvoorbeeld XL!
 3. Voeg eventueel een foto of tekstje toe
 4. Vul het adres in, kies de bezorgdatum en versturen maar!

Veelgestelde vragen

 • Hoe bestel ik een cadeau?

  Maak je keuze uit een van de producten die we via onze partners aanbieden. Bij elk cadeau staat duidelijk vermeld wie de partner is. Je bestelling en betaling lopen via ons. Wij zorgen ervoor dat je bestelling terecht komt bij onze partners, die jouw cadeau thuisbezorgen.
 • Hoe kan ik een foto toevoegen?

  Op elke wenskaart kun je aan de binnenkant foto's toevoegen. Zoveel je maar wilt! Hoe doe je dat? Tijdens het bewerken van (de binnenkant van) je kaart zie je de optie 'upload foto's'. Klik je hier op dan verschijnt er een venster waar je je foto's kunt uploaden via de knop 'foto' in het paarse menu aan de linkerkant. Zodra het uploaden klaar is, verschijnen de foto's in het venster. Klik op de foto die je wilt toevoegen aan je kaart.

  Je geüploade foto's zie je vervolgens ook links naar je kaart staan. Als je een Hallmark-account hebt, worden deze voor je bewaard. Je kunt maximaal 16 foto's bewaren.

  Naast wenskaarten biedt Hallmark ook tal van fotokaarten. Op een fotokaart kun je ook op de voorkant foto's plaatsen. Je kunt kiezen voor blanco kaart, waarbij je dus eigenlijk je kaart helemaal zelf kan ontwerpen met je eigen foto's. Of je kiest voor een van onze vele fotokaders, waarbij je een foto kunt plaatsen in het design van de kaart.
 • Wat zijn de bezorgkosten?

  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van je kaart, cadeau en moment van bestellen. De kosten variëren van € 0,83 t/m € 4,95. Klik hier voor meer informatie.
 • Kan ik mijn kaart naar het buitenland sturen?

  Je kunt je kaart overal naartoe sturen. Kaarten naar het buitenland kunnen langer onderweg zijn. Om precies te weten hoe lang dat duurt, kun je het beste even in de landenlijst van PostNL kijken.

  Let op: Onze houten, chocolade kaarten en cadeaus zijn een uitzondering hierop. Deze kunnen enkel binnen Nederland en België worden bezorgd.
* exclusief postzegel test
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd! Kaart bewerken

Andere mensen kozen...