Funny Mail kaarten

Een combinatie van kleuren en humor dat is Funny-mail! De Funny Mail-kaarten hebben allemaal een felle kleur en zijn voorzien van grappige afbeeldingen en bijbehorende teksten.

1+1
Alleen vandaag!

Vandaag zijn alle wenskaarten 1+1 gratis!

/voorwaarden
 
22u.

Ma-vrij voor 22.00 besteld = morgen bezorgd

9.3

klanten geven ons een gemiddeld 9.3

9.3

klanten geven ons een gemiddeld 9.3

Kaarten per pagina:

Deze combinatie maakt de kaarten tot een populaire collectie voor jong en oud! De Funny Mail-kaarten zijn er voor diverse gelegenheden van verjaardagskaarten tot en met welkom thuis-kaarten. Bekijk snel de hele collectie en verstuur snel jouw favoriete Funny mail-kaart!

Gemakkelijk de leukste kaart versturen!

Funny Mail-kaarten bestel je snel en gemakkelijk online. Het bestelproces bestaat uit 4 gemakkelijke stappen. Kies je kaart, schrijf een leuke boodschap en voeg eventueel decoraties toe, vul het adres in en kies zelf een verstuurdatum. Maak je jouw kaart voor 21.00 uur dan wordt de kaart morgen al bezorgd. Je kunt je kaart ook klaarzetten voor een andere datum. Handig en leuk! Ga snel aan de slag en personaliseer jouw Funny-Mail kaart.

Extra funny: (X)XL kaarten!

Wil jij een speciaal persoon extra verrassen? Stuur dan een Funny Mail-kaart in (X)XL-formaat! Hallmark besteedt veel zorg en aandacht aan jouw kaart en daarmee ben je verzekerd van de beste kwaliteit. De Funny Mail-kaarten worden verstuurd in een bijpassende linnen look-enveloppe. Ga snel aan de slag en maak iemand aan het lachen met jouw Funny Mail-kaarten! Ben je op zoek naar andere vrolijke en grappige wenskaarten?

Bekijk dan ook de collectie Smiley.