1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Filter op categorie

 

Geboortekaartjes

Dit grote nieuws wil je het liefst met iedereen delen. Met een uniek geboortekaartje bezorg je de kleine spruit een warm welkom op deze wereld!

Gratis proefdruk Zonder bijkomende kosten Gratis enveloppen bij je bestelling
Proefkaartje

Klein wonder op komst? Maak hieronder je keuze

Tip: bekijk eerst je eindresultaat

Hoe bestel je een proefkaart?

Er is niets mooiers dan de geboorte van de kleine en wij begrijpen dat op zo’n moment alleen het allerbeste goed genoeg is. Daarom kun je bij ons nu tijdelijk gratis een proefdruk van je geboortekaartje bestellen, zodat je een goede indruk krijgt van het eindresultaat. Nadat je jouw unieke geboortekaartje hebt gemaakt klik je op "Naar adresseren". Op de volgende pagina klik je op "Proefkaart bestellen". Naast je proefkaartje ontvang je een luxe voorbeeld-envelop en een kleurenwaaier zodat jullie precies kunnen bepalen welke kleur het beste bij het gekozen geboortekaartje past.

Hoe bestel je een proefkaartje

De leukste geboortekaartjes ontwerp je bij Hallmark

Hoera… een lief kindje op komst! Er is niets mooiers dan de geboorte van de kleine en wij begrijpen dat op zo’n moment alleen het allerbeste goed genoeg is. Nog heel even wachten en dan kun je dit bijzondere nieuws delen met het perfecte geboortekaartje dat precies bij jullie past. Bij Hallmark maak je eenvoudig online je geboortekaartjes. Je hebt de keuze uit verschillende stijlen als hip, klassiek, lief, vintage, puur of stoer of kies voor een exclusief ontwerp van Disney, Bobbie Beer of Forever Friends . We hebben geboortekaartjes voor jongens, meisjes, meerlingen, adoptie of neutraal mocht het geslacht nog een grote verrassing zijn. Elk kaartje is uniek en exclusief verkrijgbaar bij Hallmark.

Maak je geboortekaartje helemaal naar eigen wens

Het maken van een geboorteaankondiging bij Hallmark is heel gemakkelijk. Nadat je een kaartje gekozen hebt, kun je zelf de tekst op de voorkant aanpassen of een mooie foto toevoegen. Daarnaast kun je de binnenkant vullen met tekst in verschillende lettertypes & kleuren. Ook is het mogelijk om nog te versieren met decoraties, zo hebben we speciale baby decoraties. De kaartjes zijn vierkant en zijn 12 x 12 cm groot.

Bestel eerst een proefdruk van je geboortekaartje

Het is bij ons mogelijk om een proef van je geboortekaartje te bestellen. Het proefgeboortekaartje is nu tijdelijk gratis (inclusief verzending). Wanneer je je proefkaartje op werkdagen voor 19.30 uur bestelt, versturen wij deze nog dezelfde dag. Zo kan je thuis op je gemak beoordelen of je geboortekaartje helemaal naar wens is, of dat je eventueel nog iets wilt aanpassen. Is de kleine geboren? Pas de definitieve gegevens heel makkelijk aan. Daarnaast kun je er voor kiezen om je geboortekaartjes direct door ons te laten versturen of om ze als pakketje thuis te laten bezorgen (eventueel inclusief postzegels). Het is maar net wat jij handig vindt zodat je je onbezorgd kan genieten van je kraamtijd!

Tip: Wil je jouw kraamhulp bedanken voor de fantastische kraamweek? Verras haar met een lieve bedankt kaart.