Halloween kaarten

Halloweenkaarten online maken en versturen.

 
Halloween kaart - griezelige-groetjes-voor-halloween
Bekijk kaart
2,75
✎ tekst & foto
22u.

Ma-vrij voor 22.00 besteld = morgen bezorgd

Halloween kaart - trick-or-treat-feestje
Bekijk kaart
2,75
✎ tekst & foto
9.3

klanten geven ons een gemiddeld 9.3

Halloween kaart - uitnodiging-halloween-feestje
Bekijk kaart
2,75
✎ tekst & foto
9.3

klanten geven ons een gemiddeld 9.3

Kaarten per pagina:

Griezelige Halloween kaarten

Verstuur je eigen griezelige kaart met pompoenen voor Halloween op 31 oktober en laat deze door Hallmark per post bezorgen. Hoe werkt het versturen van een échte Halloween kaart? Kies je favoriete griezelkaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en kies de verstuurdatum van je kaartje. Hallmark regelt de rest! Heb je ook al eens een kijkje genomen naar onze andere wenskaarten?

Uitgebreide collectie kaarten voor ieder Halloween feestje

Online Halloween kaarten maken en per post laten versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Hallmark vind je een uitgebreide collectie kaarten die passen bij de feestdag Halloween. Geef jij een Halloween feestje? Stuur dan originele uitnodigingen die passen bij dit thema. Halloween is op 31 oktober. Zet je kaart alvast klaar en Hallmark zorgt dat deze op de juiste dag verstuurd wordt.

Zeg het met een kaart: ‘trick or treat’

Met Halloween verkleden kinderen zich en worden huizen versierd met pompoenen en lichtjes. ‘s Avonds trekken kinderen door de buurt en bellen aan bij huizen waarna ze “trick or treat” roepen in de hoop snoep te krijgen! Bekijk ook eens onze uitnodigingen en herfstkaarten.