Liefst Voor Altijd

Wat is Liefs voor Altijd

Liefde is wat het leven de moeite waard maakt. Wat er ook gebeurt, je wilt dat je kinderen, je partner, familie of vrienden zich dat altijd blijven herinneren. Als je jouw gevoelens voor hen in een doosje kon stoppen? Zou je dat dan doen? Voor al die momenten waar je zo graag bij wilt zijn.

Liefs voor Altijd is een uitnodiging aan jou om liefdevolle brieven te schrijven aan je dierbaren. Omdat wij geloven dat jouw verhalen van nu, later van grote waarde kunnen zijn in hun leven. Wij dragen hieraan bij door je een stijlvolle doos met briefpapier, enveloppen, sluitzegels en een inspiratieboekje te bieden.

Bestel Liefs voor Altijd

Liefs Voor Altijd
Liefst Voor Altijd
Liefst Voor Altijd
Liefst Voor Altijd
Liefst Voor Altijd
Liefst Voor Altijd
Liefst Voor Altijd

Echte verhalen

Ik wil er altijd voor je zijn

"Dat mijn moeder deze doos met tastbare herinneringen voor mij heeft achtergelaten betekent echt heel veel voor mij."

Zora

De brief voor mijn moeder

"Al doet het door haar brief niet minder pijn, toch vult haar papieren liefde soms heel even de achtergebleven leegte."

Marieke Marjolein

Brieven van nu voor later

"De jeugdherinneringen van mijn kinderen leg ik vast in persoonlijke brieven. Wat er ook gebeurt, daar kunnen ze altijd op terugvallen."

Sabine

Hoe vertel ik jou

Wat je gaat schrijven en voor wie is helemaal aan jou. Juist dat maakt Liefs voor Altijd zo waardevol. Wij zijn er om je op weg te helpen met jouw boodschap en deze mooi te verpakken.

1

Blijf dicht bij wie je bent

Heb je humor? Laat het doorklinken in je brieven. Zeker als je meerdere brieven schrijft is het fijn als iemand jouw karakter erin herkent.

2

Bedenk voor wie je schrijft

Pas de thema’s maar ook de keuze van je woorden aan op iemands leeftijd. Een brief die je schrijft aan ‘jouw kleine ventje’ is een andere als die je schrijft wanneer hij vader wordt.

3

Maak een mindmap

Schrijf alle losse ideeën, herinneringen en ingevingen op. Zo maak je een ‘mindmap’. Streep weg wat bij nader inzien niet belangrijk genoeg is en omcirkel wat nog steeds goede onderwerpen en ideeën zijn. Zo heb je meteen een verhaallijn om je brief mee te schrijven.

Liefs Voor Altijd

Meer informatie

Aantal tekens:   1500

Persoonlijke Noot

Liefs voor Altijd is veel meer dan een mooie doos met enveloppen en briefpapier. Wat het zo bijzonder maakt, is de intentie die je hebt om jouw liefde met anderen te delen. Door onze liefde te delen zal ze vermenigvuldigen. Dank dat jij daaraan bijdraagt.

Jan Willem Koch
Directeur Hallmark

Liefs voor Altijd

Brieven van nu voor later

Jouw liefde voor je dierbaren is waar het leven om draait. Verwoord in persoonlijke brieven is het een van de mooiste cadeaus die je ze kunt geven.